2017. január 10., kedd

Miért indítottam ezt a blogot?

Az ITZen egy tartalomfejlesztéssel és keresőoptimalizálással foglalkozó szabadúszó vállalkozás. Az ITZen weboldala ugyan önmagában is üzemel blogként, de ott elsősorban esettanulmányok, és gyakorlati tanácsok olvashatók, itt azonban kicsit szabadabban beszélhetünk a keresőoptimalizálásról.

Ha a SEO blog érdekel itt éred el: ITZen IT és SEO blog

A keresőoptimalizálás megítélése

Körülbelül 10 éve foglalkozom SEO-val, de az utóbbi időben egyre többet érik támadások ezt a területet. Sokan feleslegesnek tartják, sőt vannak akik azt gondolják csak lehúzás.

A nehézségéről is megoszlanak a vélemények, vannak akik úgy gondolják, pár ismertető után megismerhetik a dolog lényegét, és nem is kell jobban belemászniuk, sőt olyanok is vannak akik azt mondják pár beállítás az egész.

Szóval megoszlik a vélemény a keresőoptimalizálásról minden téren, de talán ez a blog segít kicsit közelebb hozni azt.

Mi az a keresőoptimalizálás?

Egy kitűnő marketingeszköz. De sokan elfelejtik hogy csak eszköz. Önmagában a keresőoptimalizálás nem képes egy üzlet fenntartására, viszont jelentősen lecsökkentheti a marketing költségeit azzal, hogy a célközönséged hamarabb rád talál.

Tehát ha a SEO-ra akarsz alapozni, ne feledd, hogy a keresőforgalom kiaknázása az első lépés lesz, ez után gondoskodnod kell arról, hagy a már beérkezett látogatóid valamilyen módon megfogd.

Ha jobban elmerülnél a keresőoptimalizálásban, ajánlom figyelmedbe A keresőoptimalizálás elmélete című írásomat, mely ugyan kissé hosszú, de megpróbáltam mindenféle hasznos információt belezsúfolni.

Elsőre ennyi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése